preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
GDPR

Opća uredba o
zaštiti podataka

GDPR

Dabar

Dabar

Dabar

Hrvatski u školi

Institut za jezik i jezikoslovlje

elektire

Hrvatska udruga za disleksiju

ADHD

PETZANET

Lozinka

UNICEF

UNICEF - MREŽA ŠKOLA BEZ NASILJA

Školski obroci svima

Školski obroci svima plakat

ZDRAV ZA 5

ZDRAV ZA 5

IMAM IZBOR

PUM - IMAM IZBOR

KORAK PO KORAK

KORAK PO KORAK

 

CARNet Admin

Natjecanja i natječaji
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: nema podataka
Brojač posjeta
Ispis statistike od 6. 5. 2011.

Ukupno: 219401
Ovaj mjesec: 1572
HRABRI TELEFON

HRABRI TELEFON

"Trebaš pomoć i podršku? Događa ti se nešto loše u obitelji ili školi, a čini ti se da se nemaš kome povjeriti? Hrabri telefon pomoć i podršku nudi i putem CHAT-a svakim radnim danom od 15 do 18 sati.


Razgovor sa savjetovateljem Hrabrog telefona je potpuno anoniman te je dostupan putem web stranice www.hrabritelefon.hr.


Nemoj šutjeti o tome, potraži pomoć !"

 

U skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka na školskom webu ne objavljujemo osobne podatke i fotografije učenika, osim uz pismenu dozvolu roditelja.

 

 

 

KVIZ

 

ŠKOLSKA UČILICA

PROMETNA UČILICA

 

 

iva.naranda1@skole.hr

Događanja u našoj školi i obavijesti

VREMENIK NATJECANJA I SMOTRI U ŠK. GODINI 2019./2020. Vijest ima dokument u privitku

Agencija za odgoj i obrazovanje objavila je vremenik za provedbu natjecanja i smotri učenika/ca osnovnih i srednjih škola u Republici Hrvatskoj u 2019./2020. školskoj godini.

  :: opširnije :: 


objavio: Iva Naranđa  datum: 4. 12. 2019. 20:06

Certifikat izvrsnosti - Certificate of Excellence in Coding Literacy, 2019 EU Code Week 4 All Challenge

Tijekom listopada 2019. godine OŠ Vladimira Nazora Pribislavec sudjelovala je u Europskom tjednu programiranja, a aktivnosti provedene pod vodstvom učiteljice informatike Ive Naranđe prijavili smo za dobivanje certifikata izvrsnosti. Krajem siječnja 2020. sudionicima koji su ispunili uvjete dodijeljeni su certifikati izvrsnosti, a među njima je i učiteljica Iva Naranđa, sada po drugi puta.

  :: opširnije :: 


objavio: Iva Naranđa  datum: 24. 1. 2020. 10:04

eTwinning projekt Little Defenders of the Earth

Početkom siječnja 2020. godine pridružili smo se eTwinning projektu Little Defenders of the Earth u kojem će sudjelovati učenici 5. a i 5. b razreda pod vodstvom učiteljice informatike Ive Naranđe. Učenici će istraživati o važnosti zaštite okoliša, klimatskim promjenama, globalnom zagrijavanju i ugrožavanju životinjskih vrsta. Pripremit će plakate i letke, pisati i crtati o Zemlji i njenim ekološkim problemima. Pokušat ćemo podići ekološku svijest naših učenika i učiniti ih odgovornijima prema okolišu. Nadalje, učenici će učiti kako sigurno koristiti internet, kako biti odgovoran digitalni građanin, o sprečavanju elektroničkog nasilja i važnosti ljubaznosti prema drugima na internetu. Učenici će upoznati neke web 2.0 alate i poboljšati svoje znanje engleskog jezika koristeći ga u projektu.

  :: opširnije :: 


objavio: Iva Naranđa  datum: 3. 1. 2020. 09:37

eTwinning projekt The World's Largest Lesson - UN Sustainable Development Goals

Početkom ove školske godine u suradnji sa školom iz Danske pokrenuli smo eTwinning projekt The World's Largest Lesson - UN Sustainable Development Goals. U sklopu projekta planirano je stvaranje sedam časopisa, od listopada 2019. do travnja 2020. godine svakog mjeseca po jedan. Od rujna do prosinca 2019. sudjelovali smo u brojnim aktivnostima i stvaranju tri časopisa u kojem su partnerske škole uredile po jednu stranicu sa sažetim prikazom provedenih aktivnosti:

World's Largest Lesson Magazine Nr. 1

World's Largest Lesson Magazine Nr. 2

World's Largest Lesson Magazine Nr. 3

  :: opširnije :: 


objavio: Iva Naranđa  datum: 3. 1. 2020. 08:51

Čestitke uz održivi razvoj

Ove godine sudjelujemo u eTwinning projektu The World's Largest Lesson - UN Sustainable Development Goals te su naši učenici napravili božićne i novogodišnje čestitke za partnere. U ovoj aktivnosti sudjelovali su naši najmlađi i naši najstariji učenici. Učenici 1. a razreda s učiteljicom Marinom Ninić upoznali su 17 ciljeva održivog razvoja i izradili čestitke. Učenici osmog razreda pod vodstvom učiteljice informatike Ive Naranđe izradili su čestitke u alatu Canva i uredili pano u informatičkoj učionici.

  :: opširnije :: 


objavio: Iva Naranđa Marina Ninić  datum: 20. 12. 2019. 22:17

„VAŽNO JE PRATI ZUBIĆE“

U srijedu, 18. prosinca 2019. godine prvašiće je posjetila gospođa Maja Slaviček, medicinska sestra. Na jednostavan, razumljiv i pomalo šaljiv način prezentirala je učenicima ono najvažnije o zubićima.

  :: opširnije :: 


objavio: Iva Naranđa Marina Ninić Ivanka Novak  datum: 20. 12. 2019. 18:15

BOŽIĆNA PRIREDBA U NAŠOJ ŠKOLI

U četvrtak, 19. prosinca 2019. u 17 sati održana je božićna priredba učenika naše škole u dvorani Zadružnog doma Pribislavec.

  :: opširnije :: 


objavio: Blaženka Križan Iva Naranđa Željka Pintarić  datum: 20. 12. 2019. 17:39

PRVAŠIĆI NAUČILI KAKO POSTUPATI S KOMUNALNIM OTPADOM

U utorak, 17. prosinca 2019. prvašići su uživali u Supertalent showu „NE DVOJI NEGO SMEĆE ODVOJI!“ koji je u sklopu EU projekta realiziralo Gradsko komunalno poduzeće Pre – kom iz Preloga.

  :: opširnije :: 


objavio: Ivanka Novak Iva Naranđa Marina Ninić Miroslava Novak Hranjec  datum: 19. 12. 2019. 16:03

SUDJELOVALI SMO U EKO-KVIZU ''NE DVOJI NEGO SMEĆE ODVOJI''

Učenici naše škole ove su školske godine po drugi put sudjelovali u Eko-kvizu ''Ne dvoji nego smeće odvoji''. Kviz je organiziralo Gradsko komunalno poduzeće Pre-kom, a održan je 9. prosinca 2019. u Prelogu. Osnovnu školu Vladimira Nazora Pribislavec predstavljali su učenici 6. a razreda: Niko K., Antonija O. te Đenifer R. pod mentorstvom učiteljice prirode Emine Rus.

  :: opširnije :: 


objavio: Iva Naranđa Ivanka Novak  datum: 19. 12. 2019. 11:55

Sat kodiranja - Tjedan informatičke edukacije 2019.

OŠ Vladimira Nazora Pribislavec već nekoliko godina sudjeluje u globalnom edukativnom pokretu Hour of Code (Sat kodiranja) koji doseže desetke milijuna učenika u preko 180 zemalja. Sat kodiranja je jednosatni uvod u informatiku, oblikovan tako da pojasni programiranje i pokaže da svatko može naučiti osnove. Tijekom Tjedna informatičke edukacije pod vodstvom učiteljice informatike Ive Naranđe učenici 5. a i 5. b razreda sudjelovali su u aktivnosti Angry Birds. Za učenike 6. a, 8. a i 8. b razreda aktivnosti su bile povezane s temom ovogodišnjeg eTwinning projekta The World's Largest Lesson - UN Sustainable Development Goals, te su učenici šestog razreda sudjelovali u aktivnosti Responsible Consumption and Production, a učenici osmog razreda u aktivnostima Responsible Consumption and Production i Affordable and Clean Energy.

  :: opširnije :: 


objavio: Iva Naranđa  datum: 16. 12. 2019. 15:36

TERENSKA NASTAVA U VUKOVARU

Svake godine Ministarstvo znanosti i obrazovanja financira dvodnevnu terensku nastavu u Vukovaru za osme razrede diljem Hrvatske. Tako su i naši osmaši u četvrtak, 4. prosinca 2019. godine, u pola četiri sata ujutro krenuli u Vukovar u pratnji svojih razrednica, Gracie Borko i Željke Obadić. Na svoju destinaciju stigli su oko pola deset sati.

  :: opširnije :: 


objavio: Iva Naranđa Gracia Borko Ivanka Novak  datum: 13. 12. 2019. 19:08

MEDNI DAN U NAŠOJ ŠKOLI

„Školski medni dan s hrvatskih pčelinjaka 2019.“ održan je 9. prosinca 2019. godine i u našoj školi povodom obilježavanja sv. Ambrozija, zaštitnika pčela i pčelara. Svrha Programa školskog mednog dana s hrvatskih pčelinjaka za 2019. godinu je educiranje djece i njihovih roditelja o važnosti konzumiranja meda kao i uključivanja meda u prehranu, a slijedom čega će se osigurati stvaranje boljih uvjeta za pozicioniranje meda hrvatskih pčelinjaka na tržištu.

  :: opširnije :: 


objavio: Iva Naranđa Bojan Klapčić Ivanka Novak  datum: 13. 12. 2019. 19:01

Dan sjećanja na Vukovar

U ponedjeljak, 18. studenoga 2019. godine svi učenici i djelatnici OŠ Vladimira Nazora u Pribislavcu prisjetili su se i obilježili onaj tragični 18.11.1991., dan kada je ondašnja agresorska JNA sa srpskim paravojnim postrojbama umarširala u središte Vukovara, označivši time okupaciju dotad već apokaliptično razrušenog grada.

  :: opširnije :: 


objavio: Iva Naranđa Marko Damiš Ivanka Novak Miroslava Novak Hranjec  datum: 4. 12. 2019. 09:38

Posjet volonterke Gradskog društva Crvenog križa Čakovec

Prvašiće OŠ Vladimira Nazora Pribislavec u studenom je posjetila volonterka Gradskog društva Crvenog križa Čakovec. Volonterka Iva poučila je male prvašiće da treba pomagati starijima, bolesnima i gladnima. Pokazala im je kako pružiti prvu pomoć pri manjim nesrećama i nezgodama. Na kraju predavanja prvašići su obećali medvjediću Volonterku da će činiti dobro svaki dan.

  :: opširnije :: 


objavio: Iva Naranđa Katarina Mihalic Marina Ninić  datum: 21. 11. 2019. 12:07

Međunarodni dan tolerancije Vijest ima dokument u privitku

U subotu, 16. studenog 2019. godine, u svijetu se obilježava Međunarodni dan tolerancije. Tom prigodom, u obilježavanje su se uključili i učenici predmetne nastave naše škole. Učenici su izradili likovne radove na temu Tolerancija pod mentorstvom učiteljice likovne kulture Blaženke Križan, u koordinaciji socijalnih pedagoginja škole Ive Čižmešija i Josipe Baumhak.

  :: opširnije :: 


objavio: Iva Naranđa Ivanka Novak  datum: 21. 11. 2019. 10:35

Natjecanje Dabar 2019.

Treću  godinu zaredom, učenici naše škole sudjelovali su u međunarodnom natjecanju iz informatike i računalnog razmišljanja Dabar. Ove godine naši učenici sudjelovali su u tri kategorije natjecanja, MikroDabar (za 1. i 2. razrede), KiloDabar (za 5. i 6. razrede) i MegaDabar (za 7. i 8. razrede).

  :: opširnije :: 


objavio: Iva Naranđa  datum: 21. 11. 2019. 10:07

UČENICI NAŠE ŠKOLE SUDJELOVALI NA 11. FESTIVALU PRAVA DJECE

Učenici naše škole, njih četrnaestero, sudjelovali su u utorak, 5. studenog 2019. u Centru za kulturu Čakovec na 11. „Festivalu prava djece“ u organizaciji Udruge za promicanje stvaralaštva i jednakih mogućnosti „Alternator“, a u suradnji s Uredom UNICEF-a za Hrvatsku, Uredom pravobraniteljice za djecu i Hrvatskim filmskim savezom.

  :: opširnije :: 


objavio: Iva Naranđa Bojan Klapčić Ivanka Novak  datum: 18. 11. 2019. 20:47

Međunarodni dan djeteta - 20. studenoga 2019.

Povodom Međunarodnog dana djeteta i na poziv naših eTwinning partnera iz projekta The World's Largest Lesson - UN Sustainable Development Goals pridružili smo se potpisivanju UNICEF-ove peticije kojom podržavamo prava djece. Aktivnost je provedena s učenicima osmih razreda pod vodstvom učiteljice informatike Ive Naranđe.

  :: opširnije :: 


objavio: Iva Naranđa  datum: 15. 11. 2019. 20:42

SVJETSKI DAN TABLICE MNOŽENJA

Već tradicionalno, svake godine,  u Osnovnoj školi Vladimira Nazora Pribislavec obilježava se Svjetski dan tablice množenja. Ove godine taj veliki dan obilježili smo 4. listopada 2019. godine.

  :: opširnije :: 


objavio: Iva Naranđa Željka Mikulić Ivanka Novak  datum: 11. 11. 2019. 17:48
» Arhiva naših vijesti    
 


 

DOGAĐANJA U NAŠOJ ŠKOLI U PRETHODNIM ŠKOLSKIM GODINAMA MOŽETE PRONAĆI U ARHIVI NAŠIH VIJESTI.

Priloženi dokumenti:
FEAD plakat.pdf

e-Dnevnik

Primanja roditelja

Škola za život

Škola za život


MZO - Vijesti

MZO - Natječaji

Office 365

MS Office 365

Besplatna Office365 usluga i alati koji omogućuju suradnju i komunikaciju između svih sudionika u obrazovnom sustavu.


European Schoolnet Academy

European Schoolnet  Academy


School Education Gateway

School Education Gateway


EU Code Week

CodeWeek 2018

CodeWeek 2019


Edmodo

Edmodo


eTwinning

 

Udžbenici 2019./2020.

UPISI U SŠ

upisi


RASPORED SATI

Portal edu.hr

portal edu.hr


E-UPISI U SREDNJE

ŠKOLE ZA AFRIKU

CARNet vijesti - RSS

Kalendar
« Siječanj 2020 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji


 

ENCIKLOPEDIJA


CARNet CERT - RSS
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: nema podataka

 
WIKIPEDIA NARODNE NOVINE

 


Korisni linkovi

Pitanja i odgovori
 Naslov: FAQ

  • Naj 10 pitanja

  • Nedavna pitanja

  • Arhiva pitanja

Tražilica
preskoči na navigaciju