preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
GDPR

Opća uredba o
zaštiti podataka

GDPR

Dabar

Dabar

Dabar

Hrvatski u školi

Institut za jezik i jezikoslovlje

elektire

Hrvatska udruga za disleksiju

ADHD

PETZANET

Lozinka

UNICEF

UNICEF - MREŽA ŠKOLA BEZ NASILJA

Školski obroci svima

Školski obroci svima plakat

ZDRAV ZA 5

ZDRAV ZA 5

IMAM IZBOR

PUM - IMAM IZBOR

KORAK PO KORAK

KORAK PO KORAK

 

CARNet Admin

Natjecanja i natječaji
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: nema podataka
Brojač posjeta
Ispis statistike od 6. 5. 2011.

Ukupno: 216464
Ovaj mjesec: 669
HRABRI TELEFON

HRABRI TELEFON

"Trebaš pomoć i podršku? Događa ti se nešto loše u obitelji ili školi, a čini ti se da se nemaš kome povjeriti? Hrabri telefon pomoć i podršku nudi i putem CHAT-a svakim radnim danom od 15 do 18 sati.


Razgovor sa savjetovateljem Hrabrog telefona je potpuno anoniman te je dostupan putem web stranice www.hrabritelefon.hr.


Nemoj šutjeti o tome, potraži pomoć !"

 

U skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka na školskom webu ne objavljujemo osobne podatke i fotografije učenika, osim uz pismenu dozvolu roditelja.

 

 

 

KVIZ

 

ŠKOLSKA UČILICA

PROMETNA UČILICA

 

 

iva.naranda1@skole.hr

Događanja u našoj školi i obavijesti

Dan sjećanja na Vukovar

U ponedjeljak, 18. studenoga 2019. godine svi učenici i djelatnici OŠ Vladimira Nazora u Pribislavcu prisjetili su se i obilježili onaj tragični 18.11.1991., dan kada je ondašnja agresorska JNA sa srpskim paravojnim postrojbama umarširala u središte Vukovara, označivši time okupaciju dotad već apokaliptično razrušenog grada.

  :: opširnije :: 


objavio: Iva Naranđa Marko Damiš Ivanka Novak Miroslava Novak Hranjec  datum: 4. 12. 2019. 09:38

Posjet volonterke Gradskog društva Crvenog križa Čakovec

Prvašiće OŠ Vladimira Nazora Pribislavec u studenom je posjetila volonterka Gradskog društva Crvenog križa Čakovec. Volonterka Iva poučila je male prvašiće da treba pomagati starijima, bolesnima i gladnima. Pokazala im je kako pružiti prvu pomoć pri manjim nesrećama i nezgodama. Na kraju predavanja prvašići su obećali medvjediću Volonterku da će činiti dobro svaki dan.

  :: opširnije :: 


objavio: Iva Naranđa Katarina Mihalic Marina Ninić  datum: 21. 11. 2019. 12:07

Međunarodni dan tolerancije Vijest ima dokument u privitku

U subotu, 16. studenog 2019. godine, u svijetu se obilježava Međunarodni dan tolerancije. Tom prigodom, u obilježavanje su se uključili i učenici predmetne nastave naše škole. Učenici su izradili likovne radove na temu Tolerancija pod mentorstvom učiteljice likovne kulture Blaženke Križan, u koordinaciji socijalnih pedagoginja škole Ive Čižmešija i Josipe Baumhak.

  :: opširnije :: 


objavio: Iva Naranđa Ivanka Novak  datum: 21. 11. 2019. 10:35

Natjecanje Dabar 2019.

Treću  godinu zaredom, učenici naše škole sudjelovali su u međunarodnom natjecanju iz informatike i računalnog razmišljanja Dabar. Ove godine naši učenici sudjelovali su u tri kategorije natjecanja, MikroDabar (za 1. i 2. razrede), KiloDabar (za 5. i 6. razrede) i MegaDabar (za 7. i 8. razrede).

  :: opširnije :: 


objavio: Iva Naranđa  datum: 21. 11. 2019. 10:07

UČENICI NAŠE ŠKOLE SUDJELOVALI NA 11. FESTIVALU PRAVA DJECE

Učenici naše škole, njih četrnaestero, sudjelovali su u utorak, 5. studenog 2019. u Centru za kulturu Čakovec na 11. „Festivalu prava djece“ u organizaciji Udruge za promicanje stvaralaštva i jednakih mogućnosti „Alternator“, a u suradnji s Uredom UNICEF-a za Hrvatsku, Uredom pravobraniteljice za djecu i Hrvatskim filmskim savezom.

  :: opširnije :: 


objavio: Iva Naranđa Bojan Klapčić Ivanka Novak  datum: 18. 11. 2019. 20:47

Međunarodni dan djeteta - 20. studenoga 2019.

Povodom Međunarodnog dana djeteta i na poziv naših eTwinning partnera iz projekta The World's Largest Lesson - UN Sustainable Development Goals pridružili smo se potpisivanju UNICEF-ove peticije kojom podržavamo prava djece. Aktivnost je provedena s učenicima osmih razreda pod vodstvom učiteljice informatike Ive Naranđe.

  :: opširnije :: 


objavio: Iva Naranđa  datum: 15. 11. 2019. 20:42

SVJETSKI DAN TABLICE MNOŽENJA

Već tradicionalno, svake godine,  u Osnovnoj školi Vladimira Nazora Pribislavec obilježava se Svjetski dan tablice množenja. Ove godine taj veliki dan obilježili smo 4. listopada 2019. godine.

  :: opširnije :: 


objavio: Iva Naranđa Željka Mikulić Ivanka Novak  datum: 11. 11. 2019. 17:48

I OVE SMO GODINE BILI NA ASSITEJ-u

Svake godine, već tradicionalno, učenici naše škole posjećuju Assitej. Ove godine, od 14. do 18. listopada 2019., održan je 22. Susret profesionalnih kazališta za djecu i mlade Hrvatskoga centra Assitej u čakovečkom Centru za kulturu.

  :: opširnije :: 


objavio: Iva Naranđa Ivanka Novak  datum: 11. 11. 2019. 08:29

ODRŽANA PRVA AKCIJA SAKUPLJANJA STAROGA PAPIRA

Dana 3. listopada 2019. godine u našoj je školi provedena prva akcija sakupljanja staroga papira.

Papir se prikupljao prije nastave, i u jutarnjoj i u popodnevnoj smjeni. Ovom prilikom želimo zahvaliti svim učenicima koji su sami donijeli stari papir u školu, kao i svim roditeljima koji su podržali našu akciju donošenjem papira. U akciju su se uključili i učitelji, te stručni suradnici naše škole kojima također zahvaljujemo.

  :: opširnije :: 


objavio: Iva Naranđa Ivanka Novak  datum: 11. 11. 2019. 08:25

„ZASADI DRVO, NE BUDI PANJ“

Krajem listopada i naša se škola uključila u akciju „Zasadi drvo, ne budi panj“. Ta je akcija pokrenuta s idejom da svatko može zasaditi stablo i tako pridonijeti unaprjeđenju vlastite životne sredine. Budući da drveće upija ugljikov dioksid, njegovom sadnjom pomažemo u borbi protiv klimatskih promjena.

  :: opširnije :: 


objavio: Iva Naranđa Ivanka Novak  datum: 4. 11. 2019. 20:50

eTwinning: Europske oznake kvalitete

Krajem listopada 2019. u našu školu sedmu godinu zaredom stigle su Europske oznake kvalitete za eTwinning projekte. Središnja služba za podršku eTwinningu iz Brisela nagradila je Europskom oznakom kvalitete učiteljicu informatike Ivu Naranđu za rad na oba eTwinning projekta realizirana u školskoj godini 2018./2019., Electronic Waste Around Us i I am e-Safe What About You?.

  :: opširnije :: 


objavio: Iva Naranđa  datum: 30. 10. 2019. 10:31

ČETVRTAŠI POSJETILI NAŠ GLAVNI GRAD

Učenici četvrtih razreda 18. listopada 2019. godine posjetili su glavni grad Republike Hrvatske u pratnji svojih učiteljica Anice Trstoglavec, Maje Okreša i Ivane Mihalic.

  :: opširnije :: 


objavio: Iva Naranđa Ivanka Novak MAJA OKREŠA  datum: 28. 10. 2019. 16:37

OBILJEŽENI DANI KRUHA I ZAHVALNOSTI ZA PLODOVE ZEMLJE

U četvrtak, 17. listopada 2019. godine, učenici OŠ Vladimira Nazora Pribislavec obilježili su Dane kruha i zahvalnosti za plodove zemlje.

  :: opširnije :: 


objavio: Iva Naranđa Miroslava Novak Hranjec Ivanka Novak  datum: 28. 10. 2019. 12:18

Europski tjedan programiranja - CodeWeek

I ove godine sudjelovali smo u Europskom tjednu programiranja. Učenici 5.a i 5. b razreda upoznali su Scratch i sudjelovali u radionici Animate a Name. Učenici 6. a razreda upoznali su BBC micro:bit, a učenici 8. a i 8. b razreda MicroPython. Naše aktivnosti prijavili smo za dobivanje certifikata Code Week Certificate of Excellence. Učenike je kroz aktivnosti vodila učiteljica informatike Iva Naranđa.

  :: opširnije :: 


objavio: Iva Naranđa  datum: 18. 10. 2019. 20:34

Učiteljica Iva Naranđa među 510 najuspješnijih odgojno-obrazovnih djelatnika u školskoj godini 2018./2019.

Odlukom povjerenstva Ministarstva znanosti i obrazovanja naša učiteljica informatike Iva Naranđa izabrana je za jednog od 510 najuspješnijih odgojno-obrazovnih djelatnika u školskoj godini 2018./2019. Svečana dodjela nagrada održala se u subotu, 5. listopada 2019. godine u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu.

  :: opširnije :: 


objavio: Iva Naranđa  datum: 7. 10. 2019. 09:24

Obilježen Europski tjedan sporta

„BeACTIVE  sat tjelesne i zdravstvene kulture na otvorenom“ održao se na Trgu Republike u Čakovcu 27. rujna 2019. godine u 11 sati, a započeo je kratkim obraćanjem organizatora te pozdravima nekoliko uspješnih sportaša iz Međimurja. U parku nasuprot Centra za kulturu Čakovec za učenike su bile organizirane sportske aktivnosti, tijekom kojih je bilo predstavljeno nekoliko sportova. Cijeli događaj je završio FlashMOVE plesom svih sudionika na zajedničku koreografiju koju je na plesnom podiju ispred Centra predvodila plesna skupina Vivona.

  :: opširnije :: 


objavio: Iva Naranđa Željka Obadić  datum: 3. 10. 2019. 08:27

Jesenski kros

Jesenski se kros ove 2019./2020. školske godine održao 20. rujna, kojim se obilježio uz prvi dan jeseni i Olimpijski dan koji se obilježava 10. rujna. Kros je bio organiziran za sve učenike od 1. do 8. razreda pod vodstvom učiteljica tjelesne i zdravstvene kulture Željke Obadić i Violete Mak na nogometnim terenima stadiona „Petar Peršić“ u Pribislavcu.

  :: opširnije :: 


objavio: Iva Naranđa Željka Obadić Miroslava Novak Hranjec  datum: 3. 10. 2019. 08:12

POLICAJAC POSJETIO PRVAŠIĆE

U četvrtak, 19. rujna 2019. godine, prve razrede  naše škole posjetio je policijski službenik koji je održao kratko predavanje o sigurnom ponašanju u prometu. Prvašići su zainteresirano slušali, odgovarali na pitanja i na kraju su bili nagrađeni reflektirajućim kabanicama.

Zahvalili su se pljeskom i pjesmom "Na uglu naše ulice".

  :: opširnije :: 


objavio: Iva Naranđa Marina Ninić Ivanka Novak  datum: 20. 9. 2019. 19:46

DOČEK PRVAŠIĆA

Dana 9. rujna 2019. godine s početkom u 16 sati, učenici, sada već petih razreda, iznenadili su prvašiće priredbom u kojoj nije nedostajalo pjesama, igrokaza, stihova, smijeha...

Nakon upoznavanja sa svojim učiteljicama, prvašići su s prigodnim  poklonima krenuli svojim kućama jedva čekajući jutro kada će sa školskim torbama  na leđima zakoračiti u čudesan svijet slova i brojeva.

  :: opširnije :: 


objavio: Iva Naranđa Marina Ninić Ivanka Novak  datum: 12. 9. 2019. 19:39
» Arhiva naših vijesti    
 


 

DOGAĐANJA U NAŠOJ ŠKOLI U PRETHODNIM ŠKOLSKIM GODINAMA MOŽETE PRONAĆI U ARHIVI NAŠIH VIJESTI.

Priloženi dokumenti:
FEAD plakat.pdf

e-Dnevnik

Primanja roditelja

Škola za život

Škola za život


MZO - Vijesti

MZO - Natječaji

Office 365

MS Office 365

Besplatna Office365 usluga i alati koji omogućuju suradnju i komunikaciju između svih sudionika u obrazovnom sustavu.


European Schoolnet Academy

European Schoolnet  Academy


School Education Gateway

School Education Gateway


EU Code Week

CodeWeek 2018

CodeWeek 2019


Edmodo

Edmodo


eTwinning

 

Udžbenici 2019./2020.

UPISI U SŠ

upisi


RASPORED SATI

Portal edu.hr

portal edu.hr


E-UPISI U SREDNJE

ŠKOLE ZA AFRIKU

CARNet vijesti - RSS

Kalendar
« Prosinac 2019 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Prikazani događaji


 

ENCIKLOPEDIJA


CARNet CERT - RSS
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: zero-sized reply, code 301

 
WIKIPEDIA NARODNE NOVINE

 


Korisni linkovi

Pitanja i odgovori
 Naslov: FAQ

  • Naj 10 pitanja

  • Nedavna pitanja

  • Arhiva pitanja

Tražilica
preskoči na navigaciju