U utorak, 20. listopada, obilježili smo Dan jabuke. Razgovarali smo o važnosti jabuke za naše zdravlje. Saznali smo da je jabuka kraljica voća i da je najzdravija kad se jede svježa. Od nje se može svašta spremiti: sok, čaj, kompot, pekmez, a i fini kolači. Vrijedne bake naše Mirjam i Tonke ispekle su za nas finu pitu i savijaču od jabuka koje smo mi u slast pojeli. Na kraju smo se zasladili i kriškama jabuka koje smo sami donijeli. Pogledajte dio tog ugođaja:
« Travanj 2024 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
TISAK |
• Večernji list |
• Jutarnji list |
• Međimurje |
• PCchip |
• BUG |
• časopis Enter |
ZA ŠKOLE |
OSTALO |
• net.hr |
• tportal |
• Muzej Međimurja |
• CARNet CERT |
on-line rječnici |