2020-03-20 19:26:00

eTwinning projekt Working together to change history

U eTwinning projekt Working together to change history našu školu je uključila učiteljica informatike Iva Naranđa, na početku provođenja nastave na daljinu. Budući da zbog pandemije koronavirusa mnogi partneri nisu stigli sudjelovati u projektnim aktivnostima, autorice projekta su odlučile da će projekt nastaviti iduće školske godine.

TwinSpace

Tijekom nastave na daljinu naši učenici osmog razreda su na izbornoj nastavi informatike sudjelovali u uvodnoj aktivnosti, kreiranju loga projekta i online glasovanju za izbor konačnog loga projekta. U online glasovanju sudjelovali su i učitelji škola partnera. Prijedlozi loga projekta, radovi naših učenika:

Nika K.

 

 

Josip Z.

 

Neki učenici izradili su postere:

 

Rikardo O.

 

Rosana N.

 

Druga aktivnost u kojoj smo sudjelovali bila je izrada materijala o povijesnim uspješnim borbama za ljudska prava. Naši učenici napravili su PowerPoint prezentacije o borbi za prava žena.

Projekt je osmišljen tako da bude vrlo fleksibilan, sadržaji se dijele na tri zajednička Padleta omogućavajući učiteljima stvaranje kreativnih i inovativnih lekcija u duljem vremenskom periodu.

Članak na portalu emedjimurje o sva tri eTwinning projekta provedena tijekom školske godine 2019./2020.

Članak na naslovnici


Osnovna škola Vladimira Nazora Pribislavec