preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
GDPR

Opća uredba o
zaštiti podataka

GDPR

Dabar

Dabar

Dabar

Hrvatski u školi

Institut za jezik i jezikoslovlje

elektire

Hrvatska udruga za disleksiju

ADHD

PETZANET

Lozinka

UNICEF

UNICEF - MREŽA ŠKOLA BEZ NASILJA

Školski obroci svima

Školski obroci svima plakat

ZDRAV ZA 5

ZDRAV ZA 5

IMAM IZBOR

PUM - IMAM IZBOR

KORAK PO KORAK

KORAK PO KORAK

 

CARNet Admin

Natjecanja i natječaji
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: nema podataka
Brojač posjeta
Ispis statistike od 6. 5. 2011.

Ukupno: 232797
Ovaj mjesec: 301
HRABRI TELEFON

HRABRI TELEFON

"Trebaš pomoć i podršku? Događa ti se nešto loše u obitelji ili školi, a čini ti se da se nemaš kome povjeriti? Hrabri telefon pomoć i podršku nudi i putem CHAT-a svakim radnim danom od 15 do 18 sati.


Razgovor sa savjetovateljem Hrabrog telefona je potpuno anoniman te je dostupan putem web stranice www.hrabritelefon.hr.


Nemoj šutjeti o tome, potraži pomoć !"

 

U skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka na školskom webu ne objavljujemo osobne podatke i fotografije učenika, osim uz pismenu dozvolu roditelja.

 

 

 

KVIZ

 

ŠKOLSKA UČILICA

PROMETNA UČILICA

 

 

iva.naranda1@skole.hr

Događanja u našoj školi i obavijesti

Obavijest u vezi s udžbenicima i drugim obrazovnim materijalom OŠ Vladimira Nazora Pribislavec za šk. godinu 2020./2021.

Sukladno članku 10. Zakona o udžbenicima i drugim obrazovnim materijalima za osnovnu i srednju školu (Narodne novine, broj 116/2018.), učitelji razredne nastave i stručni aktivi predmeta, na razini škole u višim razredima, OŠ Vladimira Nazora Pribislavec donose odluke o odabiru udžbenika u razrednoj i predmetnoj nastavi.

Sukladno članku 14. Zakona o udžbenicima i drugim obrazovnim materijalima za osnovnu i srednju školu (Narodne novine, broj 116/2018.) sredstva za nabavu udžbenika za obvezne i izborne nastavne predmete učenicima osnovnih škola osigurana su u Državnome proračunu. Udžbenici nabavljeni sredstvima Državnoga proračuna vlasništvo su škole, a postupanje s njima je regulirano Naputkom o načinu uporabe, vraćanja i obnavljanja udžbenika i drugih obrazovnih materijala financiranih sredstvima iz Državnoga proračuna (Narodne novine, broj 46/2019.).

U školskoj godini 2020./2021. u uporabi u osnovnim školama bit će dvije vrste udžbenika:

  • udžbenici iz Kataloga odobrenih udžbenika za osnovnu školu za šk. god. 2020./2021. za razrede koji ulaze u frontalnu provedbu kurikularne reforme (2., 3., 6. i 7. razred), tzv. novi udžbenici
  • udžbenici za 4. i 8. razred iz Kataloga odobrenih udžbenika za osnovnu školu za šk. god. 2014./2015. i udžbenici za 1. i 5. razred iz Kataloga odobrenih udžbenika za osnovnu školu za šk. god. 2019./2020., tzv. postojeći udžbenici.

 

Sukladno članku 16. Zakona o udžbenicima i drugim obrazovnim materijalima za osnovnu i srednju školu (Narodne novine, broj 116/2018.)  Osnovna škola Vladimira Nazora Pribislavec donosi Odluku o korištenju komercijalnih drugih obrazovnih materijala. Navedena Odluka priložit će se školskom kurikulumu. 

Popisi udžbenika i drugih obrazovnih materijala za svaki razred nalaze se u priloženim dokumentima – u izborniku s desne strane.

Roditelji kupuju samo drugi obrazovni materijal (radne bilježnice, likovne mape, zbirke zadataka, atlas) označen žutom bojom. 

Roditelji korisnici ZMN-a ne kupuju ništa, već će nabavu drugog obrazovnog materijala (radne bilježnice, likovne mape, zbirke zadataka, atlas) provesti u dogovoru sa školom početkom nastavne godine.

Udžbenici su besplatni, a škola će izvršiti narudžbu udžbenika za sve učenike. Preuzimanje udžbenika obavit će se prvog dana nastave, a sukladno tome pripremit ćemo i izjave i suglasnosti za roditelje u vezi s udžbenicima i drugim obrazovnim materijalima.

 

S poštovanjem,

Ravnatelj: Bruno Matotek, mag. theol.

  :: opširnije :: 


objavio: Iva Naranđa Bruno Matotek  datum: 3. 7. 2020. 16:53

Učenici OŠ Vladimira Nazora Pribislavec na jesen u novim prostorima – potpisan ugovor za opremanje nove zgrade škole, priopćenje

Čakovec, 25. lipnja 2020. – Tristotinjak učenika Osnovne škole Vladimira Nazora Pribislavec sljedeću nastavnu godinu pohađat će u novoj zgradi koja je dugogodišnji san mještana Pribislavca, ali i jedan od kapitalnih projekata Međimurske županije.

Dugi niz godina govori se o gradnji nove školske zgrade u Pribislavcu, a od jeseni će učenici i nastavnici ove škole imati u potpuno drugačije, vrhunske uvjete za rad kakve, u 21. stoljeću i zaslužuje međimursko obrazovanje. Sagrađena je nova zgrada škole na atraktivnoj lokaciji te nam je preostao zadnji korak u završetku projekta, a to je opremanje prostorija.“, kazao je župan Međimurske županije Matija Posavec prilikom potpisivanja Ugovora o nabavi namještaja za Osnovnu školu Vladimira Nazora Pribislavec.

  :: opširnije :: 


objavio: Iva Naranđa Bruno Matotek  datum: 3. 7. 2020. 16:36

OBAVIJEST Vijest ima dokument u privitku

Poštovani roditelji/staratelji i učenici,

zbog sprječavanja širenja bolesti COVID-19 uzrokovane virusom SARS-CoV-2 OŠ Vladimira Nazora Pribislavec neće raditi izravno sa strankama, osim ako je to nužno potrebno zbog specifičnog djelokruga rada škole.

Za sve neodgodive potrebe i zahtjeve učenici, roditelji i ostale stranke dužne su se prethodno obratiti školi na e-mail adresu škole: 

ured@os-vnazor-pribislavec.skole.hr

ili na broj telefona: 040 360 754 radnim danom u vremenu od 8 do 12 sati.

 

Molim da roditelji/staratelji upozore djecu da se ne okupljaju na školskim igralištima jer su zabranjena i zatvorena za korištenje.

 

Čuvajte svoje zdravlje i ostanite doma!

Ravnatelj: Bruno Matotek, mag. theol.

 

Odluka o organizaciji rada OS Vladimira Nazora Pribislavec

Odluka o organizaciji rada zaposlenika OS Vladimira Nazora Pribislavec

  :: opširnije :: 


objavio: Iva Naranđa Bruno Matotek  datum: 1. 4. 2020. 15:54

PONOVNO SMO POSJETILI ČAKOVEČKI AZIL „PRIJATELJI ŽIVOTINJA“

U ponedjeljak, 29. lipnja 2020. godine, tik pred oluju, učiteljica likovne kulture Blaženka Križan i učiteljica prirode Emina Rus, krenule su u ponovni posjet azilu k našim malim i velikim četveronožnim prijateljima koji su upravo jeli svoj obrok. Bile su dočekane i otpraćene radosnim lavežom.
Prošetale su azilom i ugledale novu malu kućicu od šperploče. Jednostavan, veoma dobar i funkcionalni uradak. Azil postaje sve ljepši i ljepši. Volonteri se maksimalno trude, a mi ćemo i dalje pomagati koliko god možemo. Mrgođenje vremena ih je potjeralo doma. Hvala svima na donacijama. I hvala našim učiteljicama na ustrajnosti.

  :: opširnije :: 


objavio: Iva Naranđa Ivanka Novak Blaženka Križan  datum: 4. 7. 2020. 09:24

Naša mala knjižnica

Projekt Naša mala knjižnica usmjeren je na stalno povećanje i razvoj publike među djecom kako bismo u budućnosti dobili publiku koja će biti spremna kritički čitati književna djela. Projekt se provodio cijele nastavne godine i u isti je bilo uključeno 11 učenika 4.a i 4.b razreda. NMK su vodile knjižničarka Ivana Kramar i učiteljica razredne nastave Maja Okreša.

  :: opširnije :: 


objavio: Iva Naranđa Ivanka Novak MAJA OKREŠA  datum: 29. 6. 2020. 18:08

eTwinning projekti - školska godina 2019./2020.

Tijekom školske godine 2019./2020. OŠ Vladimira Nazora Pribislavec provela je tri međunarodna eTwinning projekta, od kojih su dva projekta u završnoj fazi, dok će se treći projekt nastaviti iduće školske godine.

  :: opširnije :: 


objavio: Iva Naranđa  datum: 16. 6. 2020. 16:52

ZAPOČINJE UTVRĐIVANJE PSIHOFIZIČKOG STANJA DJECE ZA UPIS U PRVI RAZRED

Poštovani roditelji/staratelji,

u srijedu 27. 5. 2020. počinjemo s utvrđivanjem psihofizičkog stanja djece obveznika za upis u prvi razred osnovne škole.

Ispitivanje je prilagođeno trenutnoj epidemiološkoj situaciji i preporučenom načinu rada.

Ispitivat će se samo djeca koja nemaju povišenu tjelesnu temperaturu niti respiratorne smetnje (šmrcanje, kašalj, kratkoća daha). Roditelji u pratnji također ne smiju imati navedene simptome.

Roditelj je prije dolaska u školu obavezan djetetu i sebi izmjeriti tjelesnu temperaturu i u slučaju povišene (više od 37,2) ne dolazi u školu, već telefonski o tome obavještava školu (040/360-870).

Molimo vas da na utvrđivanje psihofizičkog stanja djeteta dođete točno, u zakazano vrijeme. Ukoliko ste spriječeni doći obavijestite nas prethodno na ranije navedeni broj telefona.

O datumu i točnom vremenu bit ćete obavješteni telefonskim putem.

Po dolasku na ispit predznanja ne ulazite u školski prostor već čekate poziv kod ulaza u školu. U pratnji djeteta može biti samo jedna osoba (roditelj ili staratelj). Preporučamo da nosite zaštitnu masku. Dijete ne treba nositi masku.

Ispitivanje će se provoditi u prostoriji pedagoginje škole.

Također Vas molimo sljedeće:

  1. Ukoliko posjedujete bilo kakvu dokumentaciju (nalaz liječnika, mišljenje psihologa, logopeda… mišljenje bilo kojeg stručnjaka koje je važno za upis djeteta u školu), molimo Vas da donesete sa sobom kopiju mišljenja.
  2. Na upis je potrebno donijeti također kopiju rodnog lista djeteta te popunjenu upisnicu u školu (koju ste zaprimili na roditeljskom sastanku).
  3. S djetetom obavite razgovor i pripremite ga na dolazak u školu.
  4. Potrebno je donijeti sa sobom vlastitu kemijsku olovku radi ispunjavanja upitnika.

Hvala na razumijevanju i srdačan pozdrav!

Pedagoginja škole

  :: opširnije :: 


objavio: Iva Naranđa  datum: 26. 5. 2020. 19:53

Nastavak pregleda za procjenu psihofizičkog stanja djece obveznika za upis u prvi razred osnovne škole Vijest ima dokument u privitku

Poštovani roditelji,

u prilogu se nalaze informacije o nastavku pregleda za procjenu psihofizičkog stanja djece obveznika za upis u prvi razred osnovne škole.

  :: opširnije :: 


objavio: Iva Naranđa  datum: 11. 5. 2020. 09:03

Rezultati upitnika o nastavi na daljinu Vijest ima dokument u privitku

Naša škola je tijekom travnja 2020. po prvi put provela potpuno anonimno ispitivanje roditelja i učenika putem e-upitnika na internetu na temu "nastava na daljinu". Dragocjeni su nam zaključci koje na ovaj način dobivamo i nadamo se da će nam pomoći u unaprjeđivanju našeg rada. Srdačno hvala svima koji su sudjelovali, a u prilogu možete pogledati ukupne rezultate upitnika.

  :: opširnije :: 


objavio: Iva Naranđa Bojan Klapčić Ivanka Novak  datum: 4. 5. 2020. 08:27

NASTAVA NA DALJINU - POVEZNICE NA VIRTUALNE RAZREDE

Dragi učenici,

objavljujemo poveznice na virtualne razrede koje su kreirali vaši razrednici. Virtualnim razredima pristupate s AAI identitetom.

Učenici će detaljne upute u vezi nastave dobiti od razrednika i predmetnih učitelja na Yammeru i istih se trebaju pridržavati.

5.a
razrednica Jasmina Borko Horvat

5.b
razrednica Dunja Sabol

5.c
razrednica Ivanka Novak

 

6.a
razrednik Jurica Benčik

6.b
razrednica Ljubica Murković

 

7.a
razrednica Željka Pintarić

7.b
razrednik Davor Toplek

 

8.a
razrednica Vesna Šagi

8.b
razrednica Željka Obadić

 

  :: opširnije :: 


objavio: Iva Naranđa  datum: 15. 3. 2020. 12:12
» Arhiva naših vijesti    
 


 

DOGAĐANJA U NAŠOJ ŠKOLI U PRETHODNIM ŠKOLSKIM GODINAMA MOŽETE PRONAĆI U ARHIVI NAŠIH VIJESTI.

Priloženi dokumenti:
FEAD plakat.pdf

Udžbenici 2020./2021.

UPISI U SŠ

upisi


Office 365

MS Office 365

Besplatna Office365 usluga i alati koji omogućuju suradnju i komunikaciju između svih sudionika u obrazovnom sustavu.


MZO - Vijesti

Škola za život

Škola za život


Upute za CARNetov webmail
Priloženi dokumenti:
CARNET Webmail-upute.pdf


e-Dnevnik

Edmodo

Edmodo


MZO - Natječaji

eTwinning

 

Primanja roditelja

European Schoolnet Academy

European Schoolnet  Academy


School Education Gateway

School Education Gateway


EU Code Week

CodeWeek 2018

CodeWeek 2019


RASPORED SATI

Portal edu.hr

portal edu.hr


E-UPISI U SREDNJE

ŠKOLE ZA AFRIKU

CARNet vijesti - RSS

Kalendar
« Rujan 2019 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6
Prikazani događaji


 

ENCIKLOPEDIJA


CARNet CERT - RSS
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: nema podataka

 
WIKIPEDIA NARODNE NOVINE

 


Korisni linkovi

Pitanja i odgovori
 Naslov: FAQ

  • Naj 10 pitanja

  • Nedavna pitanja

  • Arhiva pitanja

Tražilica
preskoči na navigaciju